Loading...
Werken Bij QSight IT2018-09-18T07:36:16+00:00

Een prettige werksfeer en een inspirerende werkomgeving dragen bij aan het laten excelleren van onze medewerkers. De flexibele cultuur die onze organisatie kenmerkt, biedt experts de mogelijkheid om professioneel en doelgericht hun vak uit te oefenen. Zo zijn zij in staat complexe vraagstukken van klanten te beantwoorden en hun eigen verantwoordelijkheden te dragen. Samenwerking en prestatiegerichtheid staan daarbij centraal.

Beschik jij over een probleemoplossend vermogen en voel je jezelf thuis in een open, transparante organisatie waarin je de ruimte krijgt om eigen initiatieven te ontplooien? Bij QSight IT krijg je de mogelijkheid mee te groeien en je te ontwikkelen in een dynamisch werkveld dat er elke dag weer anders uitziet. Bekijk onze actuele vacatures.

Samen werken aan antwoorden op de vragen van morgen.
Ezra Ricker, General Counsel
We werken met een groep van professionals die er voor gaan om een uitstekend resultaat neer te zetten, maar waarbij iedereen elkaar helpt daar waar dat nodig is. Teamwork!
Robin Slats, Sales Management

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link