Systeembeheerder

//Systeembeheerder
Systeembeheerder2019-01-10T14:17:13+00:00

Systeembeheerder

Ben jij sterk en ervaren in het bouwen, onderhouden en beheren van een Microsoft Infrastructuur? Acteer jij graag als het interne aanspreekpunt voor onze IT omgeving, die collega’s van alle lagen uit de organisatie ondersteunt en voor structurele oplossingen zorgt? Ben je bovendien sterk servicegericht en kun je je goed inleven in de behoeften van je interne klanten? Lees dan verder! Want voor onze interne IT afdeling zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder.

Een dienstverband bij QSight IT betekent dat je komt werken in een organisatie waar oog voor elkaar, plezier en vertrouwen als een warme deken over je heen valt. Collega’s lopen gemakkelijk bij elkaar naar binnen voor vragen en staan ondanks de hectiek van de dag voor elkaar klaar. Want samen zorgen we ervoor dat de klant geholpen wordt en ieder draagt hier zijn of haar steentje aan bij. Er wordt hier met complexe en uitdagende materie gewerkt waarbij onze collega’s vanuit een vanzelfsprekende passie voor hun vak continu bouwen aan de meest optimale oplossingen binnen ons dienstenpakket.

De functie
Als Systeembeheerder binnen ons Microsoft-domein verzorg je dat jouw collega’s beschikken over de vereiste ICT middelen, om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren. Je installeert, configureert en beheert hardware en (applicatie) software op de werkplekken, servers en randapparatuur. Je houdt de besturingssystemen en software up-to-date door middel van upgrades, updates en patches.

Je houdt alle technische ontwikkelingen bij en speelt hier proactief op in. Je vindt het leuk om samen met de Supervisor IT de regievoering te hebben, over de netwerkcomponenten (LAN, WLAN, firewall) die door ons eigen NOC worden beheerd.

Je verzorgt de beveiliging van de gegevens. Dankzij je scherpe blik signaleer en voorkom je systeemstoringen. En je lost deze uiteraard op. Je maakt melding van storingen bij leveranciers (de producent) en je bewaakt de afhandeling ervan. Daarnaast lever je graag een inhoudelijk bijdrage aan interne ICT-projecten op het gebied van systeem en applicaties.

Wat vragen wij van jou

  • HBO werk- en denkniveau (minimale basisopleiding MBO opleiding Systeembeheer niveau 4).
  • Kennis en vaardigheid in MS-SQL, Windows 2008R2 / 2012R2, Exchange, Windows 7 / 8 / 10, VMware vSphere, Active Directory, Remote Desktop Services, MS-Office 365, SCCM.
  • Kennis en vaardigheid in een van de volgende omgevingen is een pré: MS System Center, MS Azure, Veeam en TrendMicro en rapportage programma’s.
  • Certificeringen op MCSE niveau of hebt aantoonbare kennis
  • Basiskennis van netwerken (routing & switching).
  • Affiniteit met databeveiliging.
  • Inlevingsvermogen in de belevingswereld van (interne) klanten en een zeer servicegerichte opstelling.
  • Fulltime Standplaats is Arnhem en bereidheid te reizen tussen de vestigingen.

Wat bieden wij jou
Bij een uitdagende functie horen goede voorwaarden, daarom bieden wij je een zeer afwisselende baan met enthousiaste en professionele collega’s. Deze functie biedt volop ruimte voor kennis verbreding of verdieping. We geven je graag verantwoordelijkheid en alle ruimte om je werk zelfstandig uit te voeren. Ook vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Bijvoorbeeld in het aanbieden van opleidingen. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris. Wij bieden een leuke werkomgeving waar een informele werkcultuur heerst.

Interesse gewekt?
Je kunt je cv voorzien van een motivatiebrief sturen aan werken@qsight.nl  t.a.v. Willem Knoppert (IT Manager).

Het maken van een integriteitstest en het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) zijn standaard onderdelen binnen het sollicitatieproces van QSight IT.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link