/ Westland Infra
02-4-2014, 10:00 door

Westland Infra laat de uptime in de Tuin van Europa groeien.

QSight IT en Westland Infra

Al jaren ondersteunt QSight IT Westland Infra op het gebied van ICT. Dit keer was hogere uptime de opdracht. En dan  vooral hogere beschikbaarheid van de bedrijfskritische
applicaties als Microsoft Exchange, SQL en een VM ware ES X-farm. Samen met Hitachi Data Systems (HDS )  leverde QSight IT een totaaloplossing die een aanzienlijke  kostenbesparing op beheer heeft opgeleverd. Op de hoofdlocatie  in Poeldijk en op een uitwijklocatie in Westerlee  werd een storagesysteem geïnstalleerd. Vervolgens werd  tussen deze locaties een glasvezelverbinding aangelegd,  speciaal voor synchrone replicatie. Door deze aanpassing  is eventuele downtime tot een minimum beperkt en de  beschikbaarheid fors toegenomen. Bovendien is, door het  gebruik van HDS storage-apparatuur en het virtualiseren  van zo'n vijftig servers, de efficiëntie en de performance  vergroot. Westland Infra is zo klaar voor de toekomst.

Wanneer je de energienetten beheert in de 'Tuin van Europa', het Westland,  is uptime van groot belang. Daarom vroeg  Westland Infra aan QSight IT advies over de  beschikbaarheid van de bedrijfskritische  applicaties, het vergroten van de capaciteit  en het garanderen van redundantie.

Hitachi Data Systems
Voor QSight IT is Hitachi Data Systems (HDS ) al geruime tijd een zeer betrouwbare storagepartner  in totaalprojecten. HDS levert technologisch hoogwaardige
storage-oplossingen voor iedere organisatie, zoals SAN - en NAS -systemen. HDS vindt dat data  beschikbaar moet zijn op ieder moment, op iedere  plaats. Mede daarom vertrouwen 70 van de 100  bedrijven uit de Fortune 100 dagelijks op HDS .

Westland Infra
Westland Infra beheert dagelijks de energienetten die de wortels vormen van het Westland, de regio  die tot ver buiten onze landgrenzen bekend staat als  'De tuin van Europa'. Westland Infra beschikt over  een unieke marktpositie door de grote kennis van  het tuinbouwsegment en haar specifieke (energie-)  behoeften. De kennis en ervaring, opgedaan binnen  het regionale netbeheer, wordt breed ingezet binnen  de vrije marktsegmenten. Hierdoor kunnen door heel  Nederland producten en diensten aangeboden worden  op het gebied van infrastructuurbeheer, monitoring  en kennis van energie. De 24-uurs serviceorganisatie  en het innovatieve meetbedrijf zijn onderscheidend in de markt.
 

Gerelateerde informatie
Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.
Documenten(pdf)
Hieronder vindt u de PDF die u alle informatie geeft over het betreffende onderwerp
Casestudie Westland Infra
Qi ict en Westland Infra

Al jaren ondersteunt Qi ict Westland Infra op het gebied van ICT. Dit keer was hogere uptime de opdracht. en dan vooral hogere beschikbaarheid van de bedrijfskritische applicaties als Microsoft Exchange. meer »

Deel deze pagina
Volg QSight IT op social
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.